Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mulligan​

Mulligan konceptet bygger på hypotesen om, at patienten med aktive bevægelser - og ved hjælp af fysioterapeutens passive mobilisering - kan genvinde et normalt bevægemønster uden at fremprovokere den gamle kendte smerte. Med metoden har vi nu nogle fantastiske undersøgelses- og behandlings muligheder, samt en ny tilgang til fysioterapien. Det som er fascinerende ved Mulligan er primært den øjeblikkelige virkning, som terapeuten og patienten oplever, når metoden er indikeret.

Teknikkerne er simple ledteknikker, der på en enkel og smertefri måde sikrer at kroppens mekanik og neurofysiologi fungerer bedst muligt. Teknikkerne er smertefri og udføres ved at patienten laver nogle bestemte bevægelser fra dagligdagen. Imens patienten laver bevægelsen anvender vi nogle præcise håndgreb som hjælper leddet til at fungere optimalt. Det betyder at patienten øjeblikkeligt kan få en bedre bevægelighed og færre gener.

Mulligan teknikkerne er relevante for dig hvis dine gener skyldes nedsat bevægelse i et eller flere led. Det er desuden super effektiv til dårlig nakke, svimmelhed og kvalme samt hovedpine. Særligt er der lavet forskning på effektiv behandling af tennisalbue og det er enestående ved forstuvning af anklen.​

Kontakt​

LS Fysioterapi & Træning

CVR: 26562244

​Kirkevej 10,

7160 Tørring

phone  28 95 24 21

envelope  lene@lsfys.dk

Facebook

Kunderne siger​