Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

BeActivated

BeActivated er en helhedsorienteret behandlingsform, hvor formålet er at aktivere de ”korrekte” muskler, der skal udføre et arbejde. 

Kroppen vil altid have 2 prioriteter, at trække vejret og holde bevægelse i gang. Vejrtrækningen bør foregå i mellemgulvet så maven trækker sig ind og ud, og de igangsættende muskler for bevægelse er i den dybe hoftebøjer og den store ballemuskel. 

Virker disse primære muskler ikke optimalt, vil kroppen kompensere ved hjælp af andre muskler for at holde vejrtrækning og bevægelse vedlige. Vejrtrækningen kommer derfor til at sidde i brystkassen og de to primære bevægemuskler vil blive kompenseret på forskellige måder gennem andre muskler. 

På længere sigt kan dette føre til overbelastning i de kompensere muskler, da disse i princippet udfører 2 forskellige jobs: kompensationen og de ”normale” bevægelser. 

Eksempelvis opstår mange skulderskader som følge af kompensation for modsatte sides hoftebøjer og måske ketchersport eller håndbold. Denne skulder skal altså både hjælpe den modsatte sides hoftebøjer

OG udføre en krævende idrætsaktivitet. 

I BeActivated er det primære mål derfor at genaktivere de primære strategier (vejrtrækning og bevægelse fra hoftebøjer og den store ballemuskel) samt deaktivere kompensationsstrategierne.

Mange oplever en lethed i kroppen, bedre smidighed, færre/ingen smerter, bedre søvn, mere overskud i hverdagen og m.m.

Kontakt​

LS Fysioterapi & Træning

CVR: 26562244

​Kirkevej 10,

7160 Tørring

phone  28 95 24 21

envelope  lene@lsfys.dk

Facebook

Kunderne siger​