Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Personale​

​Lene

​Jeg er 50 år, gift med René og bor i Klovborg.

Jeg er uddannet fra Fysioterapeutskolen i Esbjerg i 1998.

​Jeg har altid arbejdet på klinik og har siden 2004 haft min egen klinik, hvor jeg holder meget af at være. Jeg er fascineret af fysioterapi som et håndværk, har valgt at videreuddanne mig bredt og lægger vægt på at være god med mine hænder. Det er meget vigtigt for mig, at vi tager godt imod folk og lytter til, hvad de har at sige - og at vi ser på det hele menneske.

​Jeg arbejder ud fra filosofien om, at hvis ikke stammen er stærk, kan grenene heller ikke bære. Jeg interesserer mig med andre ord for rygsøjlen og de problemer, der relaterer sig hertil.

​Jeg varetager en del holdtræning - primært dem der er lidt mere gang i - og vandgymnastik.​

Rikke

​Jeg er 37 år og bor i Jelling med mine 2 børn.


Jeg blev færdiguddannet på Fysioterapeutskolen i Odense januar 2011 og er at finde på klinikken fire dage om ugen, hvor jeg varetager behandlinger, holdtræning og prøvetimer. Jeg er udadvendt, smilende, imødekommende og positiv. Jeg har tidligere spillet meget fodbold og er generelt meget interesseret for motion. I dag dyrker jeg forskellige former for motion, som styrketræning og løb, men finder generelt mange sportsgrene interessant.  

Anette

​Jeg er 48 år og bor i Daugård med mine 3 dejlige drenge.

Som fysioterapeut har jeg en bred erfaring idet jeg har arbejdet i 4 forskellige lande:Danmark, Ægypten, Brasilien og USA. I USA arbejdede jeg på klinik, med børn og med neurologisk genoptræning. Her fik jeg også lært og blev meget begejstret for Power Yoga. Derudover har jeg 10års erfaring som fys i et træningscenter i Hillerød.

Jeg er meget glad for at være fysioterapeut og kunne hjælpe folk i alle aldre på mange forskellige måder: f.ex: styrke kroppen, bedre balancen, lindre smerte og øgebevægelighed. Det er en spændende udfordring hver gang, for der er ikke to mennesker som er ens! Jeg står for tordags yogaholdene, som jeg holder meget af :-)

Frederik

​Frederik

Jeg er 31 år og bor i Billund med min kæreste og søn.

I 2017 blev jeg uddannet fysioterapeut fra UCL i Odense. Siden da har jeg haft mit virke som fysioterapeut på klinik. Jeg har en særlig interesse indenfor fod-, underbens- og skulderproblematikker.

Udover det behandlingsmæssige i konsultationen går jeg meget op i patientinddragelse.

Det er vigtigt for mig, at patienten føler sig set og hørt samt går fra klinikken med en plan som giver mening.

Katrine

​Jeg er 32, bor i Brejning med min mand og to piger.

Jeg har været uddannet fysioterapeut siden 2014. I mere end 6 år har jeg arbejdet i Hedensted kommunes Sundhedscenter, med genoptræning og behandling, især af ryg, nakke og skulder problemer, og tidligere på en klinik i Vejle.

Jeg er vild med træning og bevægelse - både i mit arbejde og i min fritid.  Jeg har arbejdet i fitness branchen i ca. 10 år hvor jeg har undervist i BodyFlow, yoga, BodyPump og TRX.

Jeg er en fysioterapeut som både arbejder manuelt med f.eks. Mckenzie og Mulligan teknikker. Desuden benytter jeg ofte IMS akupunktur i min behandling, men jeg oplever ofte at træning eller øvelser er vigtigt for, at komme i mål. 

Du kan finde mig på flere hold bl.a. Crossfitness, Ryghold, Yoga og Power women. 

Gyda

Jeg er 55 år og bor i Tørring med min mand og min søn.

Du kan møde mig i receptionen, hvor jeg vil hjælpe med praktiske spørgsmål til klinikken. Derudover afløser jeg på vores yoga hold og er uddannet massør.

Mona​

Jeg er 57 år og bor i Tørring, og har en udeboende datter.

Du vil primært møde mig i receptionen, hvor jeg vil gøre mit bedste for, at være behjælpelig med de spørgsmål du skulle have af praktisk karakter. Derudover er det mig der sørger for at opdatere hjemmesiden m.m. og diverse infoskærme, samt andet grafisk arbejde, brochurer, plakater osv.

Er uddannet Modist og Designteknolog.

Victoria

Er vores ungarbejder, som hjælper til på klinikken 2 x i ugen, hvor hun varetager nogle af de praktiske gøremål i klinikken og i vores fitnesscenter.

Kontakt​

LS Fysioterapi & Træning

CVR: 26562244

​Kirkevej 10,

7160 Tørring

phone  28 95 24 21

envelope  lene@lsfys.dk

Facebook

Kunderne siger​