Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Personale​

​Lene

​Jeg er 50 år, gift med René og bor i Klovborg.

Jeg er uddannet fra Fysioterapeutskolen i Esbjerg i 1998.

​Jeg har altid arbejdet på klinik og har siden 2004 haft min egen klinik, hvor jeg holder meget af at være. Jeg er fascineret af fysioterapi som et håndværk, har valgt at videreuddanne mig bredt og lægger vægt på at være god med mine hænder. Det er meget vigtigt for mig, at vi tager godt imod folk og lytter til, hvad de har at sige - og at vi ser på det hele menneske.

​Jeg arbejder ud fra filosofien om, at hvis ikke stammen er stærk, kan grenene heller ikke bære. Jeg interesserer mig med andre ord for rygsøjlen og de problemer, der relaterer sig hertil.

​Jeg varetager en del holdtræning - primært dem der er lidt mere gang i - og vandgymnastik.​

Rikke

​Jeg er 37 år og bor i Jelling med mine 2 børn.


Jeg blev færdiguddannet på Fysioterapeutskolen i Odense januar 2011 og er at finde på klinikken fire dage om ugen, hvor jeg varetager behandlinger, holdtræning og prøvetimer. Jeg er udadvendt, smilende, imødekommende og positiv. Jeg har tidligere spillet meget fodbold og er generelt meget interesseret for motion. I dag dyrker jeg forskellige former for motion, som styrketræning og løb, men finder generelt mange sportsgrene interessant.  

Anette

​Jeg er 48 år og bor i Daugård med mine 3 dejlige drenge.

Som fysioterapeut har jeg en bred erfaring idet jeg har arbejdet i 4 forskellige lande:Danmark, Ægypten, Brasilien og USA. I USA arbejdede jeg på klinik, med børn og med neurologisk genoptræning. Her fik jeg også lært og blev meget begejstret for Power Yoga. Derudover har jeg 10års erfaring som fys i et træningscenter i Hillerød.

Jeg er meget glad for at være fysioterapeut og kunne hjælpe folk i alle aldre på mange forskellige måder: f.ex: styrke kroppen, bedre balancen, lindre smerte og øgebevægelighed. Det er en spændende udfordring hver gang, for der er ikke to mennesker som er ens! Jeg står for tordags yogaholdene, som jeg holder meget af :-)

Gyda

Jeg er 55 år og bor i Tørring med min mand og min søn.

Du kan møde mig i receptionen, hvor jeg vil hjælpe med praktiske spørgsmål til klinikken. Derudover afløser jeg på vores yoga hold og er uddannet massør.

Peter

Jeg er 27 år og bor i Århus sammen med min kæreste.

Jeg er uddannet fra Fysioterapeutuddannelsen i Århus i 2019, og er at finde på klinikken 4-5 dage om ugen. 

På klinikken varetager jeg blandt andet individuelle behandlinger, personlige træningsforløb, holdtræning, virksomhedsbesøg mm.


For mig er det vigtigt at se det hele menneske, og tage et helhedsorienteret billede med i forløbet med den enkelte person. Jeg har stor tiltro til kroppens kapacitet, og tror på at uanset udgangspunktet kan vi blive bedre.


Jeg interesserer mig for Crossfit og funktionel fitness, og har også forskellige hold inden for dette område hvor hver enkelt persons udvikling både inspirerer og motiverer mig. 

Derudover er jeg også meget interesseret i manuel terapi og manuelle teknikker, og hvordan dette kan hjælpe den enkelte til en hurtigere fremgang

Jens Christian

Jeg bor i Vejle med min kone og 2 børn. 

Jeg blev uddannet fysioterapeut i Odense, 2016. Jeg har derudover en kandidatgrad i fysioterapi fra Syddansk Universitet, med speciale i ”smertelindrende træning”.

Jeg lægger som fysioterapeut meget vægt på at være skarp til at diagnosticere og være dygtig med mine hænder. Jeg varetager primært individuel behandling og holdtræning på klinikken, og jeg har særligt interesse for behandling af smerter relateret til skulderen.​

Victoria

Er vores ungarbejder, som hjælper til på klinikken 2 x i ugen, hvor hun varetager nogle af de praktiske gøremål i klinikken og i vores fitnesscenter.

Mona​

Jeg er 57 år og bor i Tørring, og har en udeboende datter.

Du vil primært møde mig i receptionen, hvor jeg vil gøre mit bedste for, at være behjælpelig med de spørgsmål du skulle have af praktisk karakter. Derudover er det mig der sørger for at opdatere hjemmesiden m.m. og diverse infoskærme, samt andet grafisk arbejde, brochurer, plakater osv. 

Er uddannet Modist og Designteknolog.

Kontakt​

LS Fysioterapi & Træning

CVR: 26562244

​Kirkevej 10,

7160 Tørring

phone  28 95 24 21

envelope  lene@lsfys.dk

Facebook

Kunderne siger​