Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Personale​

​Lene

​Jeg er 47 år, gift med René og bor i Klovborg.

Jeg er uddannet fra Fysioterapeutskolen i Esbjerg i 1998.

​Jeg har altid arbejdet på klinik og har siden 2004 haft min egen klinik, hvor jeg holder meget af at være. Jeg er fascineret af fysioterapi som et håndværk, har valgt at videreuddanne mig bredt og lægger vægt på at være god med mine hænder. Det er meget vigtigt for mig, at vi tager godt imod folk og lytter til, hvad de har at sige - og at vi ser på det hele menneske.

​Jeg arbejder ud fra filosofien om, at hvis ikke stammen er stærk, kan grenene heller ikke bære. Jeg interesserer mig med andre ord for rygsøjlen og de problemer, der relaterer sig hertil.

​Jeg varetager en del holdtræning - primært dem der er lidt mere gang i - og vandgymnastik.​

Rikke

​Jeg er 34 år og bor i Jelling med 2 børn.


Jeg blev færdiguddannet på Fysioterapeutskolen i Odense januar 2011 og er at finde på klinikken fire dage om ugen, hvor jeg varetager behandlinger, holdtræning og prøvetimer.Jeg interesserer mig meget for sport og har tidligere været omkring elitefodbold i VB. I dag dyrker jeg forskellige former for motion, såsom løb, squash og svømning.​

Anette

​Jeg er 48 år og bor i Daugård med mine 3 dejlige drenge.

Som fysioterapeut har jeg en bred erfaring idet jeg har arbejdet i 4 forskellige lande:Danmark, Ægypten, Brasilien og USA. I USA arbejdede jeg på klinik, med børn og med neurologisk genoptræning. Her fik jeg også lært og blev meget begejstret for Power Yoga. Derudover har jeg 10års erfaring som fys i et træningscenter i Hillerød.

Jeg er meget glad for at være fysioterapeut og kunne hjælpe folk i alle aldre på mange forskellige måder: f.ex: styrke kroppen, bedre balancen, lindre smerte og øgebevægelighed. Det er en spændende udfordring hver gang, for der er ikke to mennesker som er ens! Jeg står for tordags yogaholdene, som jeg holder meget af :-)

Gyda

Jeg er 53 år og bor i Tørring med min mand og min søn.

Du kan møde mig i receptionen, hvor jeg vil hjælpe med praktiske spørgsmål til klinikken. Derudover afløser jeg på vores yoga hold og er uddannet massør.

Peter Alsing


Tekst kommer snarest.

Marcus

Er vores ungarbejder, som hjælper til på klinikken 2 x i ugen, hvor han varetager nogle af de praktiske gøremål i klinikken og i vores fitnesscenter.

Kontakt​

LS Fysioterapi & Træning

CVR: 26562244

​Kirkevej 10,

7160 Tørring

phone  28 95 24 21

envelope  lene@lsfys.dk

Facebook

Kunderne siger​

LS Fysioterapi & Træning
Kirkevej 10
7160 Tørring