Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Historie​​

LS Fysioterapi startede 1. maj 2004 i den ene længe af den gård, hvor vi bor i Klovborg, med drømmen om at skabe en klinik, hvor patienten var i centrum og hvor der var fokus på det hele menneske. Drømmen gik stærkt og da jeg efter et par år ikke lavede meget andet end at arbejde, begyndte vi at kigge os omkring efter lokaler, hvor vi kunne udvide.

Vi var heldige at Tørring på det tidspunkt havde planer om at bygge hallen og svømmehallen sammen, for at danne rammerne for Gudenåcenteret og de inviterede os med i projektet. Mens de sidste planer kom på plads og byggeriet stod på, fik vi lov at indrette os i kælderen under Gudenå Hallen.

Vi flyttede ind i juni 2007 og udvidede der med to erfarne, alsidige fysioterapeuter samt en dygtig fysioterapeut-studerende, der hjalp med såvel behandlinger og træning som administrative opgaver.​

Vi startede allerede her flere hold op og i 2008 overtog vi det gammel cafeteria oven på svømmehallen og blev til LS Fysioterapi og Træning med fitnesscenter.

5. juni 2010 flyttede vi over i vores nuværende lokaler i Gudenåcenteret og fik en sekretær, til at hjælpe os gennem hverdagen.

Vi er alle løbende på kursus, så vi tilføjer klinikken nye behandlingsformer, opdaterer os og dygtiggør os, for hele tiden at kunne tilbyde den bedste behandling eller træning til dig.​​​

Kontakt​

LS Fysioterapi & Træning

CVR: 26562244

​Kirkevej 10,

7160 Tørring

phone  28 95 24 21

envelope  lene@lsfys.dk

Facebook

Kunderne siger​