Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Cirkel træning​​

En del af centeret foregår som cirkeltræning ved 16 maskiner placeret i en rundkreds. Man starter sin træning på en maskine et vilkårligt og ledigt sted i cirklen – og guides automatisk rundt ved hjælp af et DING. Der er 45 sekunder mellem DING lydene, det betyder at man typisk træner 40 sekunder på hver maskine, og bruger 5 sekunder til at skifte.

For langt de fleste vil den passende træningsmængde være to omgange af hver 12 minutter. Ved at træne 24 minutter to til tre gange om ugen vil der hurtigt opnås mærkbare, positive resultater. Træningen gøres individuel, dels ved at indstille maskinerne på den ønskede belastning – og dels ved den intensitet øvelserne udføres med.​

​Konceptet er baseret på Høj Intensiv Interval Træning (HIIT) og kan være med til at booste din fedtforbrænding samt efterforbrænding. Trænes der til udmattelse ved hver station i cirklen, vil to runder for langt de flestes vedkommende være tilstrækkeligt.

Maskinerne er meget lette at anvende. De er skånsomme for kroppen og støtter ryg og nakke, hvor det kan lade sig gøre. Modstanden indstilles med vægtskiver. 

Kontakt​

LS Fysioterapi & Træning

CVR: 26562244

​Kirkevej 10,

7160 Tørring

phone  28 95 24 21

envelope  lene@lsfys.dk

Facebook

Kunderne siger​