Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mødregrupper​

​Der er noget trygt og godt for jer og jeres børn når i mødes i mødregruppen. Dette er en helt oplagt mulighed, for at bruge en af jeres mødegange, til at lave noget der skiller sig en smule ud, men samtidig, giver jer en palette af ny viden og ideer til aktiviteter og stimulering af jeres børn.

Iben kommer ud i mødregruppen, og vil undervise dig og din mødregruppe i babymassage og babymotorik.

​​

BabyMassage:

​Det er dejligt at give babymassage, måske kunne du rigtig godt tænke dig det, med ved ikke helt hvordan du skal gribe det an. Jeg kommer i 1.5 time og forklarer og viser jer hvordan og forklarer hvorfor det er godt at give massage. Og hvilke fordele det også kan have for deres motoriske udvikling.

Vi slutter dagen af med, at jeg gennemgår forskellige hjemmebehandlingspunkter for søvn, tarmsystem og forkølelse.

​BabyMotorik

​Igennem hele ens barsel, er jeres barn/børn igennem mange udviklingstrin. Hvorfor må jeg lave bestemte øvelser/lege, hvor længe må de side, må jeg træne den siddende stilling, han gider ikke ligge på maven, det er en håndfuld af de spørgsmål man har som mor.

Når jeg kommer ud og underviser i motorik, så tager jeg udgangspunkt i det stadie jeres børn er i lige nu. Samt om der er nogle problematikker i ønsker at blive klogere i eller få redskaber til at komme videre fra.

I 1.5 time vil jeg vise jer en masse øvelser og lege der er gavnelige for det udviklings stadie jeres børn er i, samt give en masse lege der kan leges videre med hjemme på stuegulvet.​

Kontakt​

LS Fysioterapi & Træning

CVR: 26562244

​Kirkevej 10,

7160 Tørring

phone  28 95 24 21

envelope  lene@lsfys.dk

Facebook

Kunderne siger​